Daphne,  Gezichtsverzorging

Zeg maar dag tegen je wallen met Peter Thomas Roth Instant FirmX™ Eye

“Niet beledigd zijn hoor mama, wij vinden je mooi zoals je bent.” Mijn dochter geeft me een mooi ingepakt cadeautje. Het is kerstavond. In mijn hoofd draaien alle radars zich een slag in de rondte, wat zou dit kunnen zijn? Langzaam open ik het cadeautje. Het is een zwart doosje met een tube erin. Op de zijkant zie ik afbeeldingen van ogen. Het ziet er een beetje griezelig uit, die foto’s van alleen ogen. Al snel begint het me te dagen. Ïs dit een wallen creme?” vraag ik lachend. Ze lachen en zeggen dat ik het goed heb. Ze verzekeren me dat ik het niet nodig heb, maar omdat ik zelf vaak verzucht dat ik baal dat ik wallen heb, leek het ze wel een grappig cadeau.

Natuurlijk willen we allemaal dat ik het direct uit probeer. Dochter neemt een klein beetje uit de tube en smeert de gel-achtige crème over de wallen uit. Ik voel direct een licht branderig gevoel. Ik moet 5 minuten uitdrukkingsloos blijven zitten. Wat heel lastig is want de uitdrukkingen van mijn kinderen en man is hilarisch. Terwijl het spul intrekt of droogt doen zij alsof ze van verbazing van hun stoel vallen. “Niet normaal Daf, je wallen verdwijnen.” zegt mijn man. Mijn oudste dochter zit heftig ja te knikken en mijn zoon bekijkt mijn gezicht alsof er iets heel fascinerends plaats vindt. Dan zijn de 5 minuten voorbij en ren ik naar de spiegel. De wallen zijn inderdaad een heel stuk minder. Wauw.

Het gevoel dat mijn huid strak getrokken wordt, blijft wel heel lang aanhouden. Waardoor ik het idee heb dat er iets geks aan de hand is bij mijn ogen. De hele avond bleef het effect duren. Vlak voor ik na bed ging heb ik even in mijn ogen gewreven en ook onder mijn oog. Het voelde alsof er een hard laagje op zat. Ik heb met warm water mijn gezicht gewassen om het goed te kunnen verwijderen. En als je daarna in de spiegel kijkt zijn je wallen weer terug.

De volgende ochtend heb ik het weer aangebracht. Ik denk net iets teveel want ik kreeg een witte waas op mijn wallen. Met een nat watje iets aangestipt om die waas te verwijderen. Het trekkerige gevoel bleef ook nu weer lang aanhouden. Zeker het eerste uur. Ik had mijn lenzen deze dag niet in en droeg daarom mijn bril. Als ik mijn bril een tijdje op heb ga ik altijd in mijn ogen wrijven. Dat is niet handig met de wallen crème op. Je wrijft de crème er een beetje af. Het begint dan een soort van af te brokkelen en dan komen de wallen weer tevoorschijn. Iets wat je natuurlijk niet wil meemaken als je ergens stralend binnen komt.

Mijn conclusie: eerlijk is eerlijk, bij mij deed de crème precies wat het beloofde. Iets wat ik nooit had verwacht. Boven verwachting zelfs. Maar ik vond het een onprettig gevoel en besefte me dat ik mijn walletjes eigenlijk helemaal niet zo storend vind. Ze horen bij mij. Maar op dagen dat ze heel erg zijn, mijn uitstraling vermoeid is en ik een feestje zou hebben waar ik energiek en stralend wil zijn, dan is dit echt een fantastisch middel en zal ik het zeker af en toe gebruiken. Voor een tube van 30 ml betaal je rond de 40 euro. Je gebruikt er weinig van dus het gaat vrij lang mee.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *