Over Goodie Sister

Het ontdekken van nieuwe dingen. Reclames proberen ons te verleiden om de mooiste dingen en spullen aan te schaffen. Maar hoe vaak komt het niet voor dat die ene stofzuiger thuis helemaal niet alle haren weg zuigt? Of dat dat ene haar masker helemaal geen zijdezachte haren tevoorschijn tovert. Soms zie ik iemand lopen, met prachtige glanzende haren en durf ik te vragen, wat is jouw geheim? Op deze manier ben ik vaker aan wonderlijke producten gekomen dan dat ik op reclame af ben gegaan. Mijn huishoudelijke apparaten zijn meestal aangeschaft nadat ik een vriend of kennis hierover hoorde praten. Hier op Goodiesister probeer ik de wondertjes, de blijvertjes te delen. Maar ook de teleurstellende en fabeltjes producten. Natuurlijk ervaren we allemaal dingen anders en hebben we verschillende meningen en verwachtingen over spullen en producten. Gelukkig heb ik assistentie van mijn 3 pubers, mijn man, mijn zus en vele vrienden en kennissen. Wilt U dat Goodiesister Uw product reviewt, dan bent U van Harte welkom contact op te nemen. Natuurlijk geheel op eigen risico, we geven ons eerlijke oordeel.

we gaan ons vanaf december 2019 meer richten op welzijns producten en goodies die helpen te ontspannen en te genieten.