Wie zijn Goodie Sister

Daphne Noordervliet

Goodie Sister is bedacht door Daphne Noordervliet. Zij is moeder van 3 pubers en getrouwd met Ton. Ze hebben een kat en een hond, een hond die heel veel haren verliest. Zij houdt van witte lakens in de zomer, knisperend gestreken nadat ze in de buitenlucht gedroogd zijn. Van donkerblauwe dekbedhoezen in de winter tegen een donkere achtergrond en met veel kaarslicht. Van een zwoele zomeravond op een veranda met plafond ventilatoren, een koud biertje of een glas wijn en dan het liefst iemand die in de verte op een saxofoon speelt. Ze zuigt iedere dag en soms twee keer per dag, die hond verliest altijd haar maar wordt nooit kaal. Ze is gek van geuren. Het liefst zoetig, zoals flowerbomb parfum van Rolf en Victor. Badschuim en geurkaarsen. Chocolade en koffie. Koffie het liefst met een filter gezet en met warme melk. Ze houdt van contrast en is een grote contradictie.

(English)

Goodie Sister was created by Daphne Noordervliet. A mother of three teens and married to Ton. They have a cat and a dog, one that loses a lot of hair. Vacuuming the house is a daily task and is sometimes necessary twice a day, as the dog has an infinite amount of hair to shed. Daphne loves white bedlinnen during the summer, neatly ironed after having been dried in the fresh air outside. As well as dark blue bedding against a dark wall, lit by candles in the winter. A sultry summer eve out on a porch with the low buzz of the ceiling vans, a cold beer or glass of wine within reach and the distinct sounds of a saxophone being played somewhere, drifting by with the summer breeze. She is crazy about nice scents. Preferably sweet like Victor and Rolf’s Flowerbomb. Bath foams and scented candles are also welcome. Milka chocolate and coffee in bed when she wakes up. The coffee made with a filter and warm milk. She loves contrast and is one big contradiction.

Amber

De dochter van Daphne en 23 jaar oud. Ze vind van alles leuk als het maar creatief is. Ze houdt van tekenen, schilderen en handwriting en heeft daarnaast passie voor inrichting. Haar kamer muren krijgen twee keer per jaar een andere kleur en goodies voor in huis staan altijd op het verlanglijstje. Favouriete goodies zijn voor in de keuken, sieraden, en lekkere geurtjes in parfum en geurkaarsen. Verder vind ze het fijn als dingen netjes georganiseerd zijn in huis. Alles waar Amber van houdt komt samen in haar favourite tijd van het jaar, namelijk de kerstperiode. Lichtjes, gezelligheid, goodies kopen voor geliefde en mooi inpakken voor onder de boom, warme sokken en mooie films kijken en heerlijk eten koken en bakken.