Daphne,  Gezichtsverzorging

Dorstlesser voor de huid. Aqua Perfect Hydrating Gel Cream van Douglas Collection

De winter is begonnen en we kregen al wat koude dagen cadeau. De kerstdagen hadden we de verwarming wat hoger staan omdat we feestjurken aan hadden. Blote schouders en dunne panty’s. Met de verwarming hoog wordt het ook wat droger in huis en dat merk ik direct aan mijn huid. Die wat droog en strak aan voelt.

Douglas had een oproep gedaan of er mensen zijn die hun Aqua Perfect Hydrating Gel Cream willen uit proberen. Omdat ik graag nieuwe producten test heb ik hier op gereageerd. Een hele verrassing was het dan ook dat ze mij uitgekozen hebben en ik een paar dagen voor de kerst een pakketje ontving met de Aqua Perfect Hydrating Gel Cream. Hello kerstcadeau.

De crème zit in een glazen pot van 50 ml en heeft een frisse uitstraling. Het eerste wat me opviel was de geur van de crème/gel. Het heeft een prettige, lichtzoete en frisse geur. Ergens doet het me aan groene thee denken, al komt groene thee niet voor in de ingrediënten lijst. Misschien is het de parkii butter, dat wordt gewonnen uit het fruit van de shea tree. Een ingrediënt dat help de huid te hydrateren. Een ander bestanddeel is hyaluronzuur dat ook bekend staat om het natuurlijke hydratatieniveau weer in de ideale balans te brengen. De creme/gel een vrij vloeibare gel, die makkelijk in te masseren is en snel intrekt.

Na het in masseren van de gel voelt mijn huid niet meer droog en trekkerig aan. Ik gebruik de crème/gel in de ochtend. Het blijkt een fijne hydratatie te geven want opvallend is, dat ik nadat ik mijn vloeibare make-up heb opgebracht ik nog een lichte glow heb. De creme geeft je huid echt een mooie glans die bij mij de hele dag aanhield.

Ik ben erg verrast door dit product. Het is een fijne creme die resultaat geeft en je huid goed hydrateert. De prijs valt bij mij mij helemaal in goede aarde. Een pot van 50 ml kost 19,99 euro en op dit moment is het in de aanbieding op de site van Douglas en kost het 14,99 euro. Een echte aanrader.

Ingrediënten van Aqua Perfect 48H Hydrating Rich Cream van Douglas Collection

Aqua, C12-20 Acid PEG-8 Ester, Caprylic/Capric
Triglyceride, Propanediol, Glycerin, C12-15 Alkyl Benzoate, Coco-Caprylate/Caprate,
Dicaprylyl Carbonate, 1,2-Hexanediol, Sodium Polyacrylate Starch, Potassium Cetyl
Phosphate, Hydroxyacetophenone, Parfum, Tocopheryl Acetate, Ethylhexylglycerin,
Sorbitan Caprylate, Caprylyl Glycol, Biosaccharide Gum-1, Sodium Levulinate, Glyceryl
Caprylate, Sodium Hyaluronate, Sodium Anisate, Tocopherol, Linalool, Hexyl Cinnamal.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *