Blog,  Daphne,  Gezichtsverzorging

Van Nederlandse bodem

Waar een klein landje groot in is. Vaak horen we dat over Nederland. Wij vroegen ons af, welke producten op beauty gebied worden er eigenlijk in Nederland gemaakt. Vandaag gingen wij op zoek naar Nederlandse bedrijven die iets leuks te bieden hebben op het gebied van gezichts- en lichaamsverzorging en geuren.

De eerste naam die in ons op kwam was Andrelon. Iedereen kent de reclames van Andrelon. De zilver care reclame waarbij een man zijn vrouw een gele gloed in het haar heeft. Zij ontdekt de zilver care shampoo en daardoor frist hun relatie op. Dan ontdekt zijn buurvrouw ook de shampoo van Andrelon en de rest wordt aan onze verbeelding over gelaten. Maar toen begon het te haperen. Uhhh, Rituals, is dat ook niet Nederlands? Ja, Rituals is opgestart in Amsterdam door Raymond Cloosterman. Die het overigens heel goed doet, we love Rituals. Dan komt iemand nog met het merk Keune en dan zijn onze ideeën op.

Een zoektocht op internet levert een aantal leuke sites op. Namen en merken die voor ons nog onbekend zijn, maar met veelbelovende producten en leuke websites. Ellis Faas, een make-up merk die 100 % dierproefvrij is, daar houden wij van. Marie-Stella-Maris, die natuurlijke lichaams- en gezichtsverzorging verkoopt en luxe huisparfums. Daar voelen we ons direct door aangetrokken: huisparfums. Maar daarnaast doneren zij een vast bedrag, van elk product dat zij verkopen, om wereldwijd toegang tot schoon drinkwater te verbeteren. Daar worden wij ook heel blij van. Verder kwamen we nog leuke sites tegen als die van Zoe Karssen, Soap treatment store, Babel en Ray Simons.

Dan komen wij op de website van hannah terecht. Zij hebben een uniek concept met huidcoaches. Je kunt er van alles over te weten komen door even hun website te bezoeken. Wij hebben, nieuwsgierig als wij zijn, deze bedrijven aangeschreven. Wij willen dolgraag deze producten van Nederlandse bodem leren kennen en jullie lezers natuurlijk ook. Wij kunnen dan ook verheugd mededelen dat wij net een eerste response hebben gekregen van Hannah.nl. Een shout-out naar Hannah.nl dat zij dit avontuur met Goodie Sister willen aangaan.  Binnenkort ontvangen wij een informatie pakket met een aantal producten die wij mogen gaan uit proberen. So stay tuned, binnenkort de reviews.

liefs Daphne

Please follow and like us:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *