Daphne,  Geurkaarsen

Riverdale geurstokjes review

Riverdale heeft onze harten gestolen. Zowel het hart van Amber als dat van mij. Vandaag waren we te gast bij Riverdale op het hoofdkantoor. Amber wil zich oriënteren op het gebied van huisinterieur. Wij kennen Riverdale voornamelijk van de geurkaarsen en leuke accessoires. Maar Riverdale heeft veel meer te bieden. Naast accessoires kun je ook meubels vinden bij Riverdale. Eigenlijk alles om een huis helemaal fashionable aan te kleden.

Fashionable Living, luidt de slogan van Riverdale. Als je het gehele assortiment van Riverdale bij elkaar ziet gecombineerd, dan snap je direct wat daarmee bedoeld wordt. Het zijn niet zomaar meubels. De banken zijn geraffineerd, stoer en elegant. Gemaakt van stoffen met een luxe uitstraling. Er staat een bank, het is liefde op het eerste gezicht. Het is alsof de ontwerpers de bank tot in perfectie in de mooiste vormen hebben geboetseerd en daarna hebben aangekleed alsof het een vrouw is die naar een bal gaat. De bank heeft de elegantie uit vervlogen tijden maar met een touch van stoer en krachtig. De diepgroene kleur, de aaibaarheid, ik kan deze bank niet meer uit mijn hoofd krijgen. Ook alle accessoires zijn ware sieraden voor je huis. ze hebben verschillende stijlen, Stoer & Tijdloos, Mysterieus & Verleidelijk, Luxueus & Natuurlijk en Krachtig & Vrouwelijk. Gelukkig zijn er nu twee brandstores in Baarn en Wolvega waar je Riverdale zelf kunt ervaren.

Wij namen mee naar huis de geurstokjes couture: Forest & patchouli. Deze geur komt in een prachtige, zwarte flacon van mat glas met een vrouwelijke, ronde vorm. Wederom een sieraad voor je huis. De geur is een combinatie van hout, kruiden en een zweem van mint. Niet overweldigend , heel zacht op de achtergrond aanwezig. Een geur die goed lijkt te passen bij de elegante banken en stoere leren fauteuils die het merk verkoopt. Als ik even weg fantaseer, de bank in gedachten al in mijn huiskamer heb staan, alles mooi versierd met de accessoires die wij vandaag mochten aanschouwen, dan voel ik me in weelde baden, er komt een glimp van de jaren 50 in mijn gedachten naar boven, glamour & elegantie, bourbon & pokeren, kaarslicht & verleiding maar met een update naar nu. Ik ben onder de indruk. Behoorlijk. Alles van Riverdale is op elkaar afgestemd. Zelfs de geurstokjes versterken de sfeer en uitstraling van hun concept.

 

Please follow and like us:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *