Blog,  Daphne

Herfst

Hallo,

We gaan beginnen met onze website. Het idee lag er al een tijd. Onze nieuwsgierigheid naar nieuwe dingen ontdekken. Natuurlijk wilden wij het liefst al onze bezittingen verkopen, onze banen opzeggen, broertjes en zusjes van school halen en heel lang op reis gaan. Verre landen bezoeken, tussen stammen leven en allerlei belangrijke levenslessen leren. Tot de kern komen en niet oppervlakkig leven. Maar we zagen wat beren op de weg. We hebben gelukkig al wat ervaring met reizen, wonen en leven in andere landen en de vastigheid van een huis en leven op 1 plek bevalt stiekem toch wel. Er was een puber die er niet over piekerde om zijn opleiding en vrienden op te geven. Eerlijk gezegd zag ik mezelf ook niet weer de hele boel oppakken. Misschien is af en toe reizen een beter idee, met een vaste thuis basis.

Maar het ontdekken en nieuwe dingen uit proberen blijft een passie. Mariska zei, ik wordt al blij van een nieuwe creme of nieuwe soort koffie. Een avond uit eten in een nieuw restaurant. Dat kon ik wel beamen. Zeker nu het weer herfst is. Dan kriebelt het bij mij. Ik ben meer in huis dan buiten en probeer het gezellig te maken. Omdat ik zelf meer een lente en zomer persoon ben is de herfst en winter voor mij een uitdaging. In de zomer ben ik druk, de tuin is een passie en ik kan daar uren mee bezig zijn. In de herfst zoek ik warmte. In eten, in huis en in mijn kleding. Ik zuig het huis ook vaker, omdat de hond en kat meer haren lijken te verliezen en bladeren en modder naar binnen lopen. Ik heb sinds kort een stoom machine om de plavuizen in de keuken te stomen. Ik mis de geur van schoonmaak middelen, maar merk wel dat de vloer 10 keer beter schoon wordt.

Dit jaar probeer ik de herfst te omarmen. Hoe je denkt over dingen is een belangrijke indicator voor hoe je dingen ervaart. Ik ga meer naar buiten en kijk naar de schoonheid van de bladeren die langzaam verkleuren. Ik probeer meer te bewegen en yoga te doen om de spieren soepeler te houden en meer energie te krijgen. Ik let op welk voedsel ik eet en neem misschien wat extra vitamine supplementen. Probeer sfeer te brengen in huis met geurkaarsen en lekkere kussens op de bank. Neem de tijd om af en toe heerlijk een warm bad te nemen en een boek te lezen. Vaker vrienden uit nodigen om samen te zijn met een heerlijke fles wijn en hapjes.

Daarnaast gaan we proberen zoveel mogelijk nieuwe producten uit te proberen en deze ervaringen met jullie op Goodiesister te delen. Nieuw geuren, nieuwe handige apparaten, beauty producten, eten en noem maar op. In de hoop kleine wondertjes te ontdekken die bijdragen aan een heerlijke herfst.

 

Liefs Daphne

Please follow and like us:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *