Mariska,  wasmiddelen

Silan wasverzachter Soft & oils review

Wakker worden met de fascinerende geur van peer, vanilla en unieke musk. Dat kan als je je beddengoed wast met de wasverzachter van Silan. Ik koos voor de soft & oils. Ik hou van gewassen en schone kleding. Het ritueel wassen, opvouwen en al die stapeltjes schoon wasgoed in de kasten leggen is een soort meditatie. Orde in de chaos. Al laat mijn wasmand maar zelden de bodem zien. Het is een komen en gaan van vuile en schone was.

De geur is erg belangrijk voor mij. Ik kies er voor om een wasverzachter te gebruiken, naast een wasmiddel omdat deze de kleding zachter maakt. Maar de geur beleving van een wasverzachter vind ik minstens zo belangrijk. Sommige wasverzachters ruiken zo overheersend of geven zelfs een muffe geur af. Ik ben iemand die alle doppen los draait in de winkel en even de geur opsnuift, voordat ik beslis iets wel of niet te kopen. Maar wat je in de winkel ruikt is niet altijd hoe je was na een wasbeurt ruikt.

Mijn top wasverzachter is dan ook de soft & oils van Silan. Soft & Oils wasverzachter met 3-Oil complex biedt zeldzame zorg dankzij een combinatie van 3 oliën en geuren, die ontwikkeld zijn met een unieke verzorgende noot. Ik gebruik een dop bij elke wasbeurt. De geur van musk komt het duidelijkst naar voren. Daarnaast kun je een zoete toon ontdekken. De geur blijft zeker 3 dagen hangen. Op mijn werk zeggen ze wel eens dat ik naar musk ruik. Dat is dan niet mijn parfum, maar de geur van wasverzachter die nog in mijn kleding hangt.

Ik ben groot fan van Silan. Vooral mijn beddengoed wassen met deze wasverzachter is een feest. De volgende ochtend ruik je naar musk en vanilla.

liefs Mariska

Please follow and like us:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *