auto verfrisser,  Daphne

Rituals car perfume The ritual by happy Buddha review

Sinds drie weken heb ik een andere auto. De auto is tweede hands. De garage waar ik hem gekocht heb heeft de auto natuurlijk helemaal opgepoetst en opgefrist. Maar na een paar dagen hing er toch een speciale geur. Niet helemaal thuis te brengen.

Amber en ik zijn op zoek gegaan naar een auto verfrisser. We kwamen uit bij Rituals. Vooral omdat we fan zijn van meerdere producten van Rituals. We werden het niet helemaal eens over welke van de 4 geuren we moesten kiezen. Ik wilde in eerste instantie gaan voor: The ritual of Karma. Een geur die een basis heeft van witte, heilige lotus en witte thee. Maar Amber was net iets meer overtuigd door: The ritual of  happy Buddha. Een geur die een basis heeft van ceder en zoete sinaasappel.

Het doosje met de geurhouder en een extra navulling kost 15 euro.  We waren direct verliefd op de stijlvolle, houten houder. Heel mooi en het gaf ons meteen een zen gevoel. Maar misschien komt dat ook omdat we al geconditioneerd zijn door de slimme en mooie marketing van Rituals, die de producten associeert met zen en rust door de prachtige foto’s en mooie woorden om hun producten te beschrijven. Wat ik op zich prima vind, want het gevoel wat je hebt is bepalend. Maar hoe vinden wij het parfum? Je ruikt de sinaasappel heel goed. Wij kunnen niet direct ceder ontdekken. Wij omschrijven de kruidige geur eerder als een mengeling van kruidnagel en kaneel. Heel even moest ik door de geur ook denken aan glühwein. Als de verwarming blaast komt er meer geur vrij. Zowel Amber als ik vinden de geur dan te overweldigend. Het kriebelde in onze neuzen. Als de blower uit staat is de geur wel prettig. We halen de houder er uit als we de radiator hoog hebben staan. Voor koukleumen als wij, is dat best vaak. Misschien dat de geur iets afneemt de komende dagen.

Onze conclusie is dat dit een fijne geur is, maar voor ons als auto verfrisser in een kleine ruimte, redelijk aanwezig. Ik ben nu wel benieuwd naar de badschuim van deze lijn, omdat de geur op zich heel prettig is. Een echte wintergeur om van op te warmen. Het doet me denken aan de keuken van mijn oma met kerst. Misschien toch die glühwein. Kleine update, na twee weken wordt de geur zachter en is het een fijne aanwezigheid in de auto.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *