Daphne,  Gezichtsverzorging,  massageolie

Aveda shampure composition oil

Masseren. Voor mij staat een bad nemen of een massage krijgen wel bovenaan het lijstje van dingen die mij laten ontspannen. Het masseren doe ik ook vaak bij mezelf. Even mijn hoofdhuid masseren, mijn benen of voeten. Maar vooral een gezichtsmassage vind ik prettig. Wel altijd een gedoe welke olie ik voor het gezicht gebruik. De een is te vet en trekt niet in. Andere hebben een bepaalde geur die ik niet prettig vind. Eigenlijk had ik nog geen olie voor het gezicht die ik prettig vond. Dus hield ik het bij kokos olie.

Een half jaar geleden zat ik bij een kapper en daar verkochten ze allerlei producten van Aveda. Mij al bekend omdat ik weleens de krullen creme koop.  Mijn oog viel op een aantal kleine flesjes die er gewoon prachtig uit zagen. Het bleken flesjes massage olie te zijn. Die je kan gebruiken voor de huid, hoofdhuid en als aromatische badolie. De geuren waren heerlijk.  Ik probeerde wat uit op mijn hand en het is een olie die wat sneller in de huid trekt. Dus heel goed geschikt voor het gezicht. Ik was direct verliefd op de geur van de shampure composition oil. Er zitten veel bloemen en kruiden extracten in. Lavendel, petitgrain, ylang ylang, rozamarijn en citroen. De geur heeft een heel ontspannend effect. Ik vind de geur zo lekker dat ik weleens wat druppeltjes op mijn pols smeer om af en toe even aan te ruiken.

Het nadeel is dat de flesjes klein zijn. 50 ml voor rond de 30 euro. Ik zou de olie ook graag voor het hele lichaam gebruiken omdat de geur zo zalig is.  Ik masseer ook vaak anderen, maar omdat deze sneller intrekt dan de meeste oliën, heb je eigenlijk meer nodig dan minder. Ik zou deze dan ook niet kopen als gewone masseer olie, hoe lekker de geur dan ook is. De prijs en inhoud is gewoon voor mij te kostbaar. Echter, voor het gezicht heb je maar heel weinig nodig en omdat de olie geen vette laag achterlaat is dit voor mij wel de ideale gezichtsmassage olie. Misschien wel mijn lievelingsproduct van alle verzorgingsproducten die ik gebruik.

 

Please follow and like us:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *