Blog,  Daphne,  Sieraden

Leukste sieraden online 2019

Soms voel ik mij net een kraai. Alles wat glinstert trekt mijn aandacht, ik kan uren surfen op internet naar ringen, kettingen en armbandjes. De ene keer ga ik voor minimalistisch. De andere keer voel ik me meer aangetrokken tot de boho style. Maar bijna altijd heeft goudkleurig mijn voorkeur en af en toe snak ik naar kleur. Gouden oorringen met een turkoois steentje. Mijn dochters hebben deze liefde van mij overgenomen. Ik heb het er met de paplepel ingegoten, ieder jaar kregen ze wel een sieraad. Niet gek dat hun verlanglijstjes tegenwoordig vol staan met oorbellen, armbandjes en ringen. Voor de kerst heb ik het internet afgespeurd om leuke cadeautjes voor de meiden te kopen en heb een aantal leuke websites gevonden.

Op de website van Sicsie kun je voor een leuke prijs, prachtige ringen, oorbellen en kettingen vinden. Mijn dochters hebben een voorkeur voor de kleur goud. De goudkleurige ringen van Sicsie zijn gemaakt van stainless steel. Dat blijft erg mooi en verkleurd niet snel. mijn bestelling kwam binnen twee dagen aan en de ringen waren verpakt in leuke roze doosjes. De ringen zijn al vanaf 10 euro te koop. De ringen zijn zo leuk dat je ze het liefst allemaal wil kopen. https://sicsie.com/

Mijn dochter had voor haar verjaardag een linkje gestuurd van een armband die ze graag wilde hebben. Zo kwam ik op de website van By Nouck terecht. De armband, thin bracelet starfish, is gold plated zoals alle andere items die je bij By Nouck kan vinden. Hij is rond de 25 euro. De sieraden van BY NOUCK zijn net even anders dan je in de meeste winkels kan vinden. Ik heb hier zoveel andere leuke sieraden gezien, teveel, waardoor de website onder mijn favorieten staat. ik voel een vriendschap aankomen met de sieraden van By Nouck. Op het laatste moment ook voor andere dochter een ketting gekocht met haar sterrenbeeld, omdat de sterrenbeeld kettingen van By Nouck echt heel apart zijn. De ketting heet: sign love peach. Het pakketje kwam binnen twee dagen aan. De armband was nog zoveel mooier dan op het plaatje. Zo mooi dat ik de armband zelf zou willen hebben, maar dochter gaat voor, het is een lieverd.. De bangle leopard staat op mijn verlanglijstje. https://bynouck.com/products/bangle-leopard?variant=28963592339536

LOVE IBIZA

Zelf kende ik Love Ibiza al van Bracelets in a Bottle. Leuke armbandjes in een glazen flesje. Heel orgineel om cadeau te geven. Maar nu kreeg ik een advertentie van hun onder ogen met elastiekjes. Elastiekjes heb ik overal, in mijn tas, in mijn jaszak, rondslingerend in de badkamer, maar als je er een nodig hebt kun je ze nergens vinden. Dus vaak heb ik wel een knellend elastiekje om mijn pols. Die vaak een rode striem achterlaat en niet zo charmant harmoniseert met mijn armbanden. De elastiekjes van Love Ibiza zijn zo mooi, dat je ze misschien wel koopt als armband in plaats van elastiekje. Handig omdat je ze ook voor een paardenstaart in je haar kan gebruiken. De Ibiza bandjes zijn handmade, geknipt, geknoopt en daarom van zeer mooie kwaliteit.
Ze zijn van glanzend elastiek met een zachte binnenzijde.  Anders dan normale haarelastieken breken ze je haar niet en blijven ze de hele dag goed zitten. Ik ben groot fan. Kijk maar eens rond op de website van Love Ibiza, kiezen welke je wilt zal nog lastig zijn. 3 elastiekjes/armbandjes koop je voor ongeveer 10 euro. https://www.loveibiza.nl/nl/Ibiza-Elastiekjes

Voor een vriendin zocht ik naar een mooie zegelring. Ik had op een blog https://www.girlsofhonour.nl gelezen over Ilse, die haar sieraden zelf ontwerpt en die ze in Bali met de hand laat maken. Ze verkoopt deze op haar website The spice of life. De naam sprak me aan en de foto’s die ik tegen kwam met haar sieraden waren prachtig. Zie de foto’s hieronder. Zwoele sieraden. Dit is dus een gevaarlijke website. Alles is zo gaaf, dat ik steeds mijn winkelmandje vulde en dan mezelf streng moest toespreken, dat ik geduld moet oefenen en deze sieraden voor mijn verjaardag kan vragen. Maar ik heb wel een prachtige ring besteld voor een vriendin. Ik plaats de foto van deze ring nog niet, omdat ik weet dat ze deze blog leest en ik deze al plaats voor het cadeau door haar ontvangen is. De prijzen zijn wat hoger dan van de andere websites die ik heb geplaatst, maar ze zijn van goede kwaliteit en bijzonder. Ik heb een foto geplaatst met de drie ringen waar ik een beetje verliefd op ben geworden. De ring die ik bestelde kwam na 3 dagen aan. Redelijk snel aangezien het een week voor kerst is. https://www.thespiceoflife.nl/

BEADIES

Een andere vriendin wilde een bedel met haar sterrenbeeld. Ze is erg creatief en maakt haar sieraden vaak zelf. Zo wilt ze een klein rood kraaltje naast haar bedeltje aan haar ketting. Zo kwam ik op Beadies terecht. Een leuke webshop waar je sieraden kan kopen, maar ook kralen, bedeltjes en losse onderdelen om je sieraden zelf te maken. Zoveel om uit te kiezen. Ze geven ook workshops en dat willen mijn dochters en ik gaan plannen voor in de lente. Hoe gaaf is dat? Sieraden naar je eigen smaak maken. Een kleine twist om echt iets te dragen dat niemand anders draagt. Er zijn ook winkels als je de kralen en sieraden live wil zien, in Utrecht en Amsterdam https://www.beadies.com/

Natuurlijk vergaap ik me ook wel eens aan websites uit het buitenland. Waar ik dit artikel tegen kwam en ik kennis maakte met het merk Jacquie Aiche. Prachtig. Er staan overigens meerdere leuke merken bij.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *