Geen categorie

Aiki ademhalingstool

Als er een product is waar ik enthousiast over ben dan is het de Aiki ademhalingstool. Ik zou wel van de daken willen schreeuwen dat dit hulpmiddel bestaat. Het zal geen kwalen genezen, maar het kan absoluut helpen sommige klachten te verminderen.

Al een aantal jaren heb ik een verstoorde ademhaling door een aantal ziekten. Een oefening die goed helpt is 4 tellen inademen, een paar tellen de adem pauzeren en dan langzaam in 8 tellen uitademen. De inademing door de neus en de uitademing door de mond. Het langzaam uitademen is voor mij altijd lastig. Op facebook kwam ik een reclame tegen van de Aiki ademhalingstool. Meestal scrol ik snel door als ik reclames tegen kom. Maar deze trok mijn aandacht.

De ademhalingstool van Aiki is ontworpen als een prachtig sieraad. Een koker in goud of zilver die je aan een ketting draagt. De ketting op zich is al beeldschoon. Maar de ketting heeft een extra functie. De koker is zo ontworpen dat je er in kan uitademen en de koker heeft de optimale afmetingen om de juiste weerstand te bieden aan de uitademing. Hierdoor verleng je jouw uitademing (minimaal 8-10 seconden) en wordt de ademhaling langzamer en dieper. Een vertraagde uitademing stimuleert onze nervus vagus zenuw die vervolgens zorgt voor positieve veranderingen in ons lichaam zoals een vertraagde hartslag en een lagere bloeddruk. Door minstens 5 keer uit te ademen door de AIKI Ademhalingstool kunnen lichaam en geest al gaan ontspannen op natuurlijke wijze.

Ik heb de ketting besteld en kreeg hem de volgende dag al bezorgd. Ik heb gekozen voor de goudkleurige solid square variant. Er bestaat ook een rondere variant de aiki classic. De ketting is beeldschoon en heeft de juiste lengte zodat je hem in je mond kan nemen om een ademahlingsoefening te beginnen. Als je stress ervaart kan een korte oefening om je ademhaling iets te vertragen al goed helpen. Voor mij is deze ketting van Aiki een heilige graal geworden. Ik heb een extra koker voor het geval ik deze verlies. Ik hoop echt dat Aiki veel aandacht gaat krijgen omdat ik echt van mening ben dat deze tool voor heel veel mensen een verschil kan maken.

De kettingen zijn inclusief de koker tussen de 40 en 50 euro verkrijgbaar. Vandaag hebben ze 20 procent korting op de website.

Please follow and like us:

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *